Services

Reparation af person- og lastvogne, busser, varebiler

Vi udfører reparation af Deres køretøj på en faglig rigtig måde og kun med reservedele i en kvalitet, der er original eller svarende hertil. Vi forsøger at dygtiggøre os, så vi kan varetage opgaven at passe netop Dit køretøj og de ting, der er på bilen. Vi takserer og reparerer også Deres køretøj, hvis uheldet er ude, så De hurtigt og smertefrit kan komme ud og køre igen.

Klargøring til syn, udbedring og syn

Vil tilbyder gennemgang af køretøjet, tjekker derefter bremser, lys, slid i styretøj og ophæng og kontrollerer for tæringer.
På basis af vore observationer, drøftes evt. udbedringer herefter med kunden, så denne altid er informeret om hvad der skal udbedres, hvor lang tid det tager, og hvad det ca. må forventes at løbe op i økonomisk. Efter enighed herom, udbedres det nødvendige, og køretøjet køres til syn.

Fartskrivergodkendelse

Eisensøe er godkendt til fartskriver og begrænserattester.  Har deres køretøj i forbindelse med f.eks. syn derfor behov for at få udført evt. nødvendige udbedringer på dette udstyr, og samtidigt få udfærdiget de nødvendige attester, så kan det hele foregå ét sted, frem for at skulle kontakte flere udbydere.  Alle andre lignende reparationer eller nyinstallationer klarer vi selvfølgelig også.

Let og hurtigt for kunderne, og selvfølgelig til en rimelig pris.

Diagnoser

Virksomheden anvender det allernyeste i elektroniske testere til stillelse af diagnoser af evt. fejl og reparationsbehov på Deres køretøj.
Vi anvender Bosch tester, Autocom tester og den allernyeste Texa tester med en moderne transportabel online fingertouch skærm.

Lifte, hydraulik, højtryksslanger

Virksomheden er autoriseret Zepro liftreparatør og udfører derfor alle nødvendige eftersyn og reparationer på disse, herunder også garanti
arbejder.

Vi ligger inde med et righoldigt lager af fittings og slanger fra presmål 14–47 mm, svarende til slanger fra 1/4” til hel tomme, og leverer  højtryksslanger på op til i alt 4 lag.

Herudover disponerer firmaet over en ny stor og moderne slangepresse, Finn Power P20X, hvilket garanterer præcision, holdbarhed, kraft og
anvendelighed.

Lifte, kraner og hydralik

Eisensøe er autoriseret Zepro, HMF og Cargo Bär serviceparter og udfører alle nødvendige eftersyn og reparationer på lifte og kraner, herunder også garantiarbejde.

Vi har et stort lager af fittings og slanger fra presmål 14-47 mm svarende til slanger fra ¼” til hel tomme. Vi leverer også højtryksslanger på op til i alt 4 lag og er ofte klar til at hjælpe mens du venter.

Låne- /lejebiler

For at imødekomme vore kunders ønsker kan vi, udover at tilbyde ”lånevogn” når Deres personvogn er på værksted, nu også tilbyde en varevogn med lift. Så går forretningen ikke i stå, når vi servicerer Deres varevogn.

Nødservicetilkald

Skulle vore kunder havne i en situation, hvor de udenfor vore normale åbningstider pludselig har behov for akut hjælp til reparation, installation eller fejlfinding for at kunne komme videre, så står vor Nødserviceordning til tjeneste.

Kald Eisensøes nødservice på telefon 20 49 29 49.

Vi har en fuldt udrustet nødservice- vogn klar til udrykning, og vi kommer så hurtigt det overhovedet lader sig gøre.

Dæk

Mangler du et godt tilbud på dæk til enten din motorcykel, personvogn, varevogn, bus eller lastvogn, så ring til os på telefon 20 49 29 49.
Vi har mange dæk på lager, men skulle det alligevel fejle, så skaffer vi samme dag.

Lager

Fa. Eisensøe har et righoldigt lager på i alt ca. 5000 varenumre, hvilket bl.a. sikrer et hurtigt reparationsforløb.

Samtidig har vi fra morgenstunden hver eneste dag vor egen vare kurér, der fast kører til København efter varer og reservedele, så vi allerede fra frokost har alle nødvendige dele i huset. Det sikrer også et hurtigt reparationsforløb, til glæde for vore kunder.